ЗАХВАЛНОСТ ШКОЛСКЕ УПРАВЕ

Д И Р Е К Т О Р И М А
ОСНОВНИХ ШКОЛА ШКОЛСКЕ УПРАВЕ ВАЉЕВО

Поштовани,
После свих спроведених активности у вези са реализацијом завршног испита и уписом ученика у средње школе, у име колега из Школске управе и своје лично име желим да се захвалим за професионалан и савестан приступ овим процесима. Молим да захвалност пренесете свим колегама који су директно учествовали или пружали логистику о овом за све нас веома важном послу.
И ранијих година основне школе из наше Школске управе су извршавале своје обавезе коректно, али овог пута било је још прецизније, ефикасније и сигурније у сваком погледу.
Управо због одговорности у вези са процедурама и паковањем тестова наше сјајне колеге у Скенинг центру са координаторком професорком Александром Јевтић, нису имали примедбе, већ напротив у сумарном прегледу закључено је да су школе успешно обавиле свој део посла и тако омогућиле да и сви ми квалитетно обавимо своје активности.
Пред свима нама су нови радни изазови. Али, док се не „заглавимо“ у рутину свакодневних послова, желим да изразим поштовање за показану професионалност. Верујем да су у сваком послу, па и у овом нашем, добра организација, висок степен одговорности и поузданост људских ресурса, кључни фактор успеха. А ми смо заједничким снагама успели. Хвала свима на томе!

Преузми документ