Настављена акција “Засади живот буди херој” уз НУРДОР

Основна школа “Жика Поповић” наставља да спроводи акције NURDOR-A.
Наша школа је активно учествовала у прикупљању новца и удружила се у широку мрежу донатора, пријатеља деце и маладих оболелих од рака.
Својом донацијом од 100 динара ученици су постали поносни власници чудесне оловке и поносни млади филантропи. Четири поруке које желимо да пошаљемо су:
Пиши што више, читај што више, кад год можеш посади биљку и увек помози другоме.

Деца су добила ОЛОВКУ са Букмаркером и упутством која није обична оловка – већ у себи садржи семе лаванде, нане или босиљка. Оловка је спакована у картонски омотач – боокмаркер на коме је упутство за садњу семена.

 

Уколико желите да се придружите нашој акцији, можете нам доставити информацију о броју оловака које вам можемо доставити поштом или на неки други начин, који договоримо. Средства која прикупите можете као донацију уплатити на текући рачун НУРДОР-а:

170-30010715001-79

са сврхом уплате: донација за „Засади живот, буди херој!“

Сва средства прикупљена поводом Светског дана деце оболеле од рака биће намењена дугорочно веома важном пројекту – новој Родитељској кући у Београду, која ће обезбедити бесплатан смештај и свеобухватну психо-социјалну подршку деци и родитељаима из читаве Србије, па и региона, током лечења на београдским педијатријским хемато-онколошким одељењима. У том смислу, НУРДОР Родитељске куће су пројекти од националног значаја, који обезбеђују стабилну и континуирану подршку свим породицама којима је она потребна.