Обавештење о начину рада школе од понедељка 15. марта 2021. године

Обавештење о начину рада школе од понедељка 15. марта 2021. године
Поштовани ученици и родитељи,
Имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију у Републици Србији, у складу са препорукама Кризног штаба од 12.3.2021. године, донета је одлука да се, у седмици од 15. до 19. Марта 2021.године за све ученике другог цилуса ( од петог до осмог разреда) основне школе, настава организује путем наставе на даљину.
Часови редовне наставе путем наставе на даљину за све ученике другог циклуса реализује се на основу важећег распореда часова за свако одељење, у реалном времену ( преподневна смена од 8 сати, послеподневна смена од 14 сати; часови трају по 45 минута), путем апикације G-Suit.
Ученици који не приступе часу путем наставе на даљину, а нису се пријавили да немају техничких могућности, у дневнику образовно-васпитног рада ће бити евидентирани као одсутни ученици.
Ученици су у обавези да прате часове наставе који ће се емитовати путем Јавног медијског сервиса РТС и платформе РТС Планета.
У недељи од 15. до 19. марта неће бити физичких долазака ученика и наставника у школу ради оцењивања. Ако су у овој недељи заказани писмени задаци, наставник је аутономан у одлучивању да ли се писмени задатак може реализовати путем наставе на даљину.
За ученике првог циклуса, од првог до четвртог разреда, настава се организује свакодневно у школи кроз непосредан образовно-васпитни рада, као и до сада.
Начин реализације наставе од 22.марта 2021. године ће се прилагођавати, у складу са препорукама надлежних органа и институција, а које су условљене епидемиолошком ситуацијом.
Будите одговорни и придржавајте се свих епидемиолошких мера.
Управа школе.